Friday, April 3, 2009

Fast & Furious 4




Alamak rosak jugak program nak bwk our kids ke F1 coz mak kena gi kursus kat Batu Pahat.
Sian btul anak2 aku nih...

But i dah booked Fast & Furious 4 tuk show mlm nih.just 1 wonder coz dia F&F4 nih rate dia 18PL. boleh ker nak bwk Hani & Ichlas?

Actually byk citer nak citer kat korang n nak luahkan but im very disppointed with internet service over here(At college or house). ntah bila nak ada streamyx nih. siap sampai terbawak-bawak in my night's dream. sigh!

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.