Wednesday, October 5, 2011

Kursus yang berderet.



auchum.....Ya Allah byk nyer habuk...mcm kat rumah jugak my blog nih....kat umah sama x ada bibik nak buanghabuk..but kat blog nih bibik watie nih saja biaq blog berhabuk x berupdate.lps tuh berangan nak dapat cheque mcm RedMummy :P mmg x padan la kan...hahahahaha


Lps cuti raya hari tuh, berderet kursus kena attend. 1st kursus kat Hotel Putra KL.tuh jadi urusetia merangkap tuk lebih kurang 200++ pegawai gred DH41.

lps tuh last week lak jadi peserta kursus Research Methodology & SPSS anjuran KPT. Kursus nih tuan empunya blog yg sdr mintak. Kursus kat Quality..HEAVEN kursus nih coz 1st content dia mmg best as to prepared myself nak buat propasal PHD. 2nd coz dekat ngan segitiga emas org pompuan- Jalan TAR/Masjid India/SOGO. 3rd coz foods kat hotel amat mervoles. sampai pagi2 dok bedal 2 omellete with 1 slice cheese each..hahahaha..Mr Hubby kata mummy dah kembang. :P

n now dok bertapa dalam bilik coz jadik penceramah tuk kursus anjuran KPT. Ala ajaq MS Word & Excel 2010 jer. but yg pasti peserta2 sama gred DH41 n ada jugak DH44. New experience coz setakat nih mengajaq student/komuniti kat kolej but now mengajar peserta yg sama gred n ada jugak lagik senior dr diri sdr. However this new experience coz my service yg baru 2years plus, able jadi penceramah peringkat ministry itself plus peserta dr seluruh Malaysia. Not actually looking for the allowances itself but lebih kpd pengalaman ditimba. Xtra credit i tell u...hehehe..esok last day kursus then will back as usual routine back to office after 1 week dok hotel.

nih x tau nak buat apa dah coz mlm x ada kelas..dok tersadai dlm bilik.dah la dapat single room.jadik meh tempek gambo katil, lappy n medela FS ler jadi peneman.
lps nih nak tido trus..
yes yes tido ngan aman tanpa gangguan... sometimes mummy pun kena gak 'larik'.hahahahahahaha

1 comment:

  1. Salam perkenalan & nice blog you have :)

    I'm Yani and online franchisor for Bios Life.

    We hv good news for those who wanted to lose weight!!!

    Bios Life Slim the revolutionary slimming drink from USA can help you to get your ideal weight without dieting, liposuction and corset!

    Join 90 days get slim challenge with Bios Life Slim with Happy Life Project. Get ur family members n frens to join us too!

    For more info, pls view snowiffy blogspot and add me on fb : haryani hamdan. m looking for partnership with bloggers in Malaysia who wish to generate extra income.

    Pls add me in fb to view the testimonies album of Bios Life Slim happy users :)

    Call/pm me if you wish to knw abt the product & business.

    thank you.

    Yani
    0122048141
    yanihamdan@gmail.com

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.