Monday, June 30, 2014

Pusat dah tanggal

Yeay!!!! semalam petang pusat bb Qina dah tanggal la. Masin mulut daddy kata pusat bb Qina akan tanggal petang semalam.

Lega dah tanggal coz senang nak handle bb Qina time bagi mandi n juga nak tukarkan diaper. coz takut tgk dia terjuntai n also time nak sapu dgn ubat provided by hospital. kdg rasa geram jer rasa nak cabut tp dont worry yer mummy dia nih masih waras. 😝


Welcome to Iswatie's Family

Welcome bb Qina to Iswatie's Family.

Baby no 4 n maybe yg bongsu kot 😜

Isnin lepas daddy dah gi register nama di Jabatan Pendaftaran Negara. 

Jadi nama yg didaftarkan ialah "NUR ISRYN ISYQINA BT ISWANDI" yg bermaksud " CAHAYA PERJANJIAN CINTA KAMI"


Semoga bb Qina dibesarkan dalam lindungan Allah SWT dan dibesarkan dgn penuh kasih sayang kami sekeluarga. Moga anak2 kami semua menjadi pengikat kasih sayang mummy n daddy sepanjang hayat. Aminn

Saturday, June 28, 2014

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan

Salam Ramadhan dan selamat menunaikan ibadah puasa dan berterawih. Kami sekeluarga memohon maaf sekiranya ada tersilap kata dan perlakuan. Semoga kita semua diberi peluang untuk menghabiskan Ramadhan yg bermakna ini. Semoga amalan kita sepanjang bulan mulia ini diberkati dan dirahmati oleh Allah SWT.


From: Iswatie & Co




Set Bersalin Tropical Herbs dari Amway

Hari ini dah hari ke-8 saya berpantang.
Alamak baru 8 hari rupanya saya berpantang. Ingat dah mcm 2-3 minggu dah saya berpantang.

Point kat sini bukan rasa lama sangat jam berlalu tapi lebih kepada tubuh badan saya yang dah kuat dalam tempoh seminggu nih.  Even luka jahitan pun dah kering dan tidak sakit.

Ini kerana saya mengambil Set Bersalin Tropical Herbs dari Amway. Set bersalin ini amat sesuai untuk ibu berpantang untuk penjagaan dalaman dan luaran.

Anak2 saya memang sensatif. Kalu saya makan set bersalin jenama lain trus muka mereka naik rashes. Tetapi pengalaman saya menggunakan set bersalin amway ini baby2 saya tidak mempunyai masalah rashes mahupun perut kembung.

Selain itu, ramai ibu yg akan berpantang akan mengambilkira penggunaan jamu sekiranya baby mereka mempunyai jaundice. Mesti ibu2 akan tinggalkan jamu memandangkan baby jaundice. Tetapi utk pengetahuan ibu-ibu yang masih mempertimbangkan set bersalin yang akan digunakan, Set bersalin Amway hanya digunakan pada hari ke 5 iaitu ibu berpantang hanya consume Teh Herba dari hari ke 5 hingga hari 10. Ini kerana jaundice baby boleh dikesan pada hari 2 atau hari ke 3. Teh herba ini tidaklah mempengaruhi jaundice baby. Amalkan teh herba ini seperti arahan yang dinyatakan. 


Berpantang dengan Set Bersalin Lengkap dari Amway. Ada 10 barang plus FREE Bengkung. Terdiri daripada:
1) Teh Herba
2) Herba Lepas Bersalin 1
3) Herba Lepas Bersalin 2
4) Herba Pembersih Wanita
5) Herba Mandian
6) Campuran Peramping Perut
7) Campuran Penghangat 
8) Campuran Penenang
9) Minyak urut herba
10) Minyak Bayi

FREE 

Bengkung

SMS/Whatsapp 0193229737 atau email: mornizawati@gmail.com

Thursday, June 26, 2014

I'm back!

Assalamualaikum W.R.T,

auchummmmm mak aiii byk yer habuk, debu, sawang dan sebagainya.

nih tahap panggil part time maid meh cuci balik blog nih. hehehe

alasan apa yer nak bg yer? x ada masa, busy ker? alamak semua pakat dapat masa 24jam sehari. sibuk berfb n instagram n wasap kot?

tp ada alasan pregnant kot n the whole day sickness kot. yg nih lg kena kot.

Alhamdulillah its over. sy dah slmt pun lahirkan lil munchkin pada jumaat tgh mlm yg lps. so welcome baby n 90 hari cuti bersalin. 

hopefully dapat la berkarya kembali kat blog kesayangan nih. hehehe

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.