Monday, May 21, 2012

Mother's Day 2012 at Quality Hotel Kuala Lumpur

Last week Mother's day kan...so sempena Mother's day, mummy booking bilik kat Hotel Quality Hotel. Kebetulan pulak time tuh Mr Hubby ada reunion with his xclassmate time sekolah menengah dulu. Karoke kat RedBox Sogo. mmg baguih sgt la.

kenapa pilih Quality Hotel coz yang pertama teringat last year kursus kat ctu...dok teringin dia punyer buffet breakfast. Dia yer omelet and Croissant dia paling sedap...slurpppppp... 2nd becoz harga bilik pun ok.. Got Deluxe room with Rm171 jer with breakfast yer .....tu beli thru internet.. Ada gak call nak guna govt rate but with govt rate dapat RM205..aik lagik mahai kaaaaaaa 3rd reason coz walking distance ja nak pi RedBox Sogo tuh. n 4th sebab utama senang nak pi shopping kat sogo and pasar mlm jln tar. Checked in on Saturday n Checkout on Sunday. Karoke on Saturday start 2.30pm sampai ke maghrib.

Layan dulu gambar2 kat hotel dulu

nih dia pathway ke bilik2
room view. boleh la tuh kami 5 beranak....nanti anak2 dah besaq x leh dah bilik sama2
room view...Hana terpesona coz nampak Thomas


Bilik air....hahah tu pun nak tempek kan
bathtub.....haaa nih tambah reason ke 5....nak berendam dlm tab nih with warm water n bubbles..letak ros petals lagik baguih nih..n ada orange juice kat tepi tuh..hahahahahaha
toiletries. biasa ja..RM171 jer kan semlm....what u expect more?


Kids pulak adalah org yg paling happy bila cakap dok hotel...

sampai2 jer hana terus terjah phone......abis usung satu bilik

kakak n abang lak taksub main cars...baru beli kat sogo sblm check in


lps tuh kids teruja naik lift coz ada cermin n leh nampak luaq.

Actually sampai hotel hr sabtu tuh awal..kul 11dah sampai. konon nak check in awai but bilik x ready lagik coz ada rombongan Puteri Umno dari Terengganu dok kat ctu..so fully occupied la kan...slmt booking awai2..kalu walk in mau frust x leh nak lepak situ. So pi la Sogo dulu cari hadiah tuk event karaoke Mr Hubby tuh. tgk2 la ada warehouse sale...terjebakla jugak mak...

okeih tu ja nak citer...nak buat report praktikal jap...kekekekekeke

1 comment:

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.