Monday, October 31, 2011

Hr ahad pun keje

Semlm dah la padat xtvt. Nih hr ahad pun ada xtvt. kena ikut promosi kolej kat morib. Kat rumah Dato' Shafie Mohd Salleh.

Dlm kul 3 lebih br habis. Selamat dpt rm50. Lepas jugak duit minyak keter pi balik


Apa lg yer citer ek? Ngantuk dahhhhhh zzszzzz

Saturday, October 29, 2011

Family day di wet world shah alam


Apa xtvt korang weekend hr tuh? We all full schedule. Hr sabtu ada family day kelab kebajikan kolej komuniti kuala langat. Im benahari kelab so i buat family day nih coz ada complaint byr setiap bulan but x ada xtvt n complaint dpt hadiah birthday tolsby ikea tuh. Iyolah takkan mak nak bg ipad sorang satu. Yuran pun just rm5 every month. Tu pun ada jugak yg liat nak bayat. Xtvt makan n sambutan hari jadi ada buat tu pun ada yg complaint.Huhuhu!


Puas hati jugak hari nih coz hadirin yg sporting.but for me im proud myself make this family fhappend.


Mari naik kudaaa

Hahahahaha. Nih hobby baru hana. Pantang nampak sapa2 baring kat lantai harus dia naik n goyang2 konon naik kuda. Yehaaaaa kuduk kuduk kuduk.

Nih daddy ler jadi mangsa coz tido depan tv. Daddy kalu boleh tido kat mana pun boleh. Kalu mummy hanya akan tido atas katil. Ehhh keluar topik lak citer pasai tido.


Hani n ichlas pun dok jd mangsa. Hehehehe. So diaorg dah berhati2 kalu nak golek2 coz nanti bb hana akan kerabat jugak


Comei tau lerr

Monday, October 24, 2011

Happy 1st Birthday Nur Iswahana Imelda

23rd Oktober 2011 genap la 1 tahun bb Hana. setahun yg lepas iswatie family were blessed with the 3rd edition. Bb girl. Bb yg ditunggu oleh kakak hani n abg ichlas.

Alhamdulillah setahun jugak dpt exclusive bf bb hana. Jaga pun senang. Demam pun sekali jer.

Lega dpt host birthday party tuk hana.apa saja tuk anak2 ku.

Mummy doakan hana akan sentiasa sihat walafiat, dan berjaya dunia akhirat.mummy sayang anak2 mummy. Daddy pun sekali. Muassss

Saturday, October 22, 2011

Testing 123

AHehehe.saja gedik nak testing update nak update blog frm buah epal.

Skrg dlm mood paniccccc. Dah 2-3mlm tido x tentu arah dok prepare tuk party hana.nasib la budget ciput nak upah party planner:).

Okeih nak pi buat dadih kul 5.30pg nih.jgn lupa datang taw esok.lets party!!!

Tuesday, October 18, 2011

happy birthday to me!

hari nih my birthday.semlm balik kerja lambat coz singgah umah kak harma x neighbour kat banting dulu tuk ambik cookies tuk packing tuk party bb hana.then sampai umah tgk mr hubby pun blim balik lg.then bermakna kids still dok ada kat nursery lg.time tuh dah 7.30pm dah.owhhhh i feel bad coz lambat ambik kids kat nursery.did i tell u before we send kids to nursery? blum ek? i'll u later la.frustated with hubby kat x ada sms or call me kata balik lambat.selalu poor communication with me!x suker.

lps tuh mandi2 n keluar pi beli kek n singgah mkn kat uptown shah alam.cake hubby n kids pi beli.kids pilih kot.birthday girl x ada choice to request.huhuhu.mkn lak birthday girl ikut jer.the decide.ok fine!

balik sampai umah trus susukan hana coz actually dlm keter hana dah menempek.bila tarik x mo lps.so kena join baring la bf hana.last2 diri sdr pun tido x sedar apa.eh ada mr hubby gerakkan but why i sleep again.huhu

jadik birthday cake n present dok tunggu jer atas meja.kesian lak kids mesti tunggu mummy.owhhhhh i really feel bad.jaga kul 3pagi nih tgk diaorg dah tido.gerak mr hubby tgk dia x layan dah.huhuhuhu

hopefully today jln cerita akan lebih baik.selalu time special day nih selalu ada benda yg akan spoiled the mood.it is because im too emotional?huhuhuhu
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sunday, October 16, 2011

mari mengemas rumah

owhhhhhh.lg seminggu birthday party hana.so this week sessi bersihkan rumah kadik blink2.mula dah booking org dtg clean umah n iron baju but last2 org tuh x nak coz x berani nak iron baju.then call partimemaid.com lak fully booked lak.call balik cleaner yuh but x dpt lak.last2 buat sdr la jawabnya.semlm dah keluar g ikea beli kain lapik meja n beli brg2 tuk goodies beg.hr nih daddy n kids kemas umah while mummy lak nak buat shell macaroons.wish me luck.hana main elok2 naaaaa.mummy nak buat keja nih
Published with Blogger-droid v1.7.4

Wednesday, October 5, 2011

Kursus yang berderet.



auchum.....Ya Allah byk nyer habuk...mcm kat rumah jugak my blog nih....kat umah sama x ada bibik nak buanghabuk..but kat blog nih bibik watie nih saja biaq blog berhabuk x berupdate.lps tuh berangan nak dapat cheque mcm RedMummy :P mmg x padan la kan...hahahahaha


Lps cuti raya hari tuh, berderet kursus kena attend. 1st kursus kat Hotel Putra KL.tuh jadi urusetia merangkap tuk lebih kurang 200++ pegawai gred DH41.

lps tuh last week lak jadi peserta kursus Research Methodology & SPSS anjuran KPT. Kursus nih tuan empunya blog yg sdr mintak. Kursus kat Quality..HEAVEN kursus nih coz 1st content dia mmg best as to prepared myself nak buat propasal PHD. 2nd coz dekat ngan segitiga emas org pompuan- Jalan TAR/Masjid India/SOGO. 3rd coz foods kat hotel amat mervoles. sampai pagi2 dok bedal 2 omellete with 1 slice cheese each..hahahaha..Mr Hubby kata mummy dah kembang. :P

n now dok bertapa dalam bilik coz jadik penceramah tuk kursus anjuran KPT. Ala ajaq MS Word & Excel 2010 jer. but yg pasti peserta2 sama gred DH41 n ada jugak DH44. New experience coz setakat nih mengajaq student/komuniti kat kolej but now mengajar peserta yg sama gred n ada jugak lagik senior dr diri sdr. However this new experience coz my service yg baru 2years plus, able jadi penceramah peringkat ministry itself plus peserta dr seluruh Malaysia. Not actually looking for the allowances itself but lebih kpd pengalaman ditimba. Xtra credit i tell u...hehehe..esok last day kursus then will back as usual routine back to office after 1 week dok hotel.

nih x tau nak buat apa dah coz mlm x ada kelas..dok tersadai dlm bilik.dah la dapat single room.jadik meh tempek gambo katil, lappy n medela FS ler jadi peneman.
lps nih nak tido trus..
yes yes tido ngan aman tanpa gangguan... sometimes mummy pun kena gak 'larik'.hahahahahahaha

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.